Postadres (geen bezoekadres)
RubeRutje.nl
Jan Campertplein 18
1382 SW WEESP

Telefoon: 06-52 622 884
E-mail: rube&rutje@verversalesenpromotions.nl
 

Bank- en inschrijvinggegevens


KVK 65473698
Btw nr  NL174433001B01

REK NR  NL43RABO0187482918
BIC RABONL2U

 

Bereikbaarheid


Natuurlijk kunt u op onze website 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht.

Het kantoor van ruberutje.nl is telefonisch bereikbaar op kantoortijden van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot en met 17.00.

Indien mogelijk ontvangen wij uw vragen liever per e-mail. Wij kunnen daar dan beter en gerichter op reageren. Wij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op uw e-mail, ook in het weekend.
 

Contact


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onze topmerken

nieuws

23 juni zijn wij vanaf 11.00 bij belle boutique in voorschoten. daar hebben wij ons kinderfeestje 

Rube & rutje

Het verhaal van Rube & Rutje
Rube & Rutje zijn twee boezemvrienden. Ze zijn ontstaan uit de fantasie van de Belgische kleuterjuf en tekenares, Griet Bertels.

De twee karakters werden al snel de beste vriendjes met alle kinderen in de klas omdat de belevingswerelden, levenslust en uitstraling van de tekeningen zeer goed bij deze groep aansloten.

De kinderen leren via Rube & Rutje op een eenvoudige en herkenbare manier dat je goed met elkaar overeen kan komen ondanks dat je verschillende karakters en hobby’s hebt. Hierdoor ontstaat een zachte, warme wereld, vol levenslust en plezier, waarin de mensen om elkaar geven.
 
“Rube & Rutje” is een label dat iedereen blij maakt!

De verschillende producten, waarbij educatie is vermengd speels hedendaags design, maakt van Rube & Rutje producten de ideale cadeau's om te geven en vanzelfsprekend ook te krijgen!

Rube & Rutje en heel wat medewerkers in binnen- en buitenland blijven nieuwe producten, educatieve pakketten en leuke doe-dingen voor kinderen ontwikkelen.
Recent werd "Be Safe" in het leven geroepen om kinderen veilig door het verkeer te loodsen.
In de toekomst zal daar ook ‘veilig in huis’ bij komen.
 
Het huidige programma bestaat uit zowel uit wenskaarten als gifts. Vanaf de geboorte via babykleding tot en met schoolartikelen zoals broodtrommels, school- en sporttasjes en koekendozen.
 
Maar net zoals de avonturen van Rube & Rutje, zal ook jij iedere keer opnieuw worden verrast door nieuwe en innovatieve producten die passen bij de wondere en verrassende wereld van de twee boezemvriendjes!
 

Contact

Hier kan je terecht voor al je vragen, opmerkingen en suggesties. Want we willen je niet alleen graag helpen bij vragen over Rube & Rutje, we zijn ook steeds benieuwd naar de beleving van de kinderen, ouders en groot-ouders wat website, tekeningen, communicatie, producten en nog veel meer betreft. Heb je een suggestie? Laat het ons zeker weten.

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW